Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Το θέατρο Σκιών Καραγκιόζη στο 8ο Γ/σιο Ξάνθης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 8ου Γ/σιοιυ Ξάνθης την Δευτέρα 27/03. Ο καθηγητής του σχολείου Απ. Δομτσίδης και οι συνεργάτες του προσέφεραν στιγμές γέλιου και διασκέδασης μέσα από το θέατρο Σκιών του παραδοσιακού Καραγκιόζη. Εθελοντικά και αφιλοκερδώς παίχτηκε πρωινή παιδική παράσταση για τα παιδιά του Δροσερού, καθώς την παρακολούθησαν και μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής.



Ένα γεμάτο δίωρο ψυχαγωγίας, απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, ενώ ενδιαφέροντα ήταν και τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία που αφηγήθηκε ο Απ. Δομτσίδης. Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση ήταν η παρουσία του κ. Αρσενίου που συγχάρηκε τους μαθητές για τις δράσεις και τα πρόσφατα θεατρικά τους επιτεύγματα, κερνώντας όλους γλυκά.Το θέατρο Σκιών Καραγκιόζη στο 8ο Γ/σιο Ξάνθης




Ένα γεμάτο δίωρο ψυχαγωγίας, απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, ενώ ενδιαφέροντα ήταν και τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία που αφηγήθηκε ο Απ. Δομτσίδης. Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση ήταν η παρουσία του κ. Αρσενίου που συγχάρηκε τους μαθητές για τις δράσεις και τα πρόσφατα θεατρικά τους επιτεύγματα, κερνώντας όλους γλυκά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.